Saturday, 27 February 2010

APA ITU HYPROBULKSMS


HyproBulkSMS merupakan satu sistem hebahan SMS Pukal (Bulk) melalui Internet. Sistem ini sangat efektif dan dapat menjimatkan masa serta wang.
Sistem HyproBulkSMS ini sesuai digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan dan hebahan kepada kumpulan yang anda sasarkan.
Anda boleh menghantar bukan sahaja SMS, malahan MMS, Wap Push, Flash Message kepada semua rangkaian telekomunikasi tempatan & antarabangsa dengan satu kadar yang rata iaitu serendah 9 sen.
SIAPA YANG PERLUKAN BULK SMS?

Perkhidmatan Bulk SMS sememangnya sangat efektif dalam proses hebahan. Ia akan memberikan advantage kepada golongan PENIAGA/PENGUSAHA misalnya, untuk memberitahu tentang produk terbaru kepada pelanggan.

Pihak SEKOLAH juga tidak lagi perlu menghantar surat melalui anak-anak mereka. Melalui Bulk SMS, semua info boleh dihantar terus kepada ibu bapa dengan hanya satu klik.

ANDA juga boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk jemputan majlis, ucapan hari perayaan dan SMS harian semurah 9 sen.


PAKEJ SISTEM HYPROBULKSMS


PAKEJ KREDIT SMS


Pakej Kredit SMS yang ditawarkan oleh HyproBulkSMS :

PAKEJ A : 500 SMS = RM75 (15 Sen/SMS)
PAKEJ B : 1000 SMS = RM120 (12 Sen/SMS)
PAKEJ C : 2000 SMS = RM220 (11 Sen/SMS)
PAKEJ D : 3000 SMS = RM300 (10 Sen/SMS)
PAKEJ E : 4000 SMS = RM360 (9 Sen/SMS)


CARA GUNA HYPROBULKSMS

  1. Penghantaran SMS
  2. Penghantaran MMS
  3. Penghantaran Business Card
  4. Penghantaran SMS Kempen
  5. Cara Menambah Sender ID
  6. Cara Menjadual SMS / Reminder SMS
  7. Cara Import Contact Dari Handphone Ke Sistem
  8. Penghantaran SMS Kumpulan
  9. Cara Guna Sistem Tell Me Feedback

SYARIKAT : HYPERNET RESOURCES

HYPERNET RESOURCES adalah sebuah syarikat 100% bumiputra yang telah ditubuhkan pada 12 Jun 2008 dibawah peruntukan Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 bernombor pendaftaran 001773825-M. Alamat syarikat adalah di No. 9-2, Jalan PJU 8/5A, Bandar Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Jenis Perniagaan yang didaftarkan adalah:

1. Perniagaan Jual Beli Teknologi Maklumat Dan Komunikasi,
2. Pengiklanan Di Laman Web,
3. Kursus Dan Latihan dan
4. Pembangunan Sistem Teknologi Maklumat

Pengarah HYPERNET RESOURCES terdiri dari:-

1. En. Mohd Faizal Bin Zainal - Pengarah Urusan dan Kewangan

Beliau adalah Pengarah Syarikat dan mempunyai pengalaman yang luas di bidang Teknologi Maklumat dan Komunikasi selain pengurusan, pentadbiran dan kewangan. Beliau pernah berkhidmat selama 8 tahun di Petronas, Ketua Jabatan Teknologi Maklumat kepada beberapa syarikat swasta, beliau adalah salah seorang pelopor kepada sistem eUMNOSMS kepada UMNO di PWTC. Pengarah Syarikat Grand Gravity Sdn Bhd dan Strand Resources Sdn Bhd. Beliau adalah 'programmer' atau 'the brain' kepada kebanyakkan syarikat-syarikat dinyatakan tadi.

2. En. Hairul Nizam Bin Hashim - Pengarah Pemasaran

Beliau adalah Pengarah Syarikat dan mempunyai pengalaman luas di bidang rangkaian "networking" dan afiliate selama lebih dari 8 tahun dan Pengarah Syarikat Grand Gravity Sdn Bhd dan Strand Resources Sdn Bhd. Beliau mempunyai kelulusan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal & Pembuatan dari Universiti Putra Malaysia. Beliau telah mendambakan diri di dalam bidang rangkaian dan afiliate semenjak dari universiti sehingga sekarang.

3. En. Mohd Fareez Bin Zainal - Pengarah Pentadbiran

Beliau adalah Pengarah Syarikat dan mempunyai 5 tahun pengalaman di bidang Multimedia selain pentadbiran. Beliau berkelulusan Diploma Pengaturcaraan Multimedia dari Cosmopoint dan pernah berkhidmat di syarikat Panglima Aces Sdn Bhd di bahagian pentadbiran, pernah berkhidmat di syarikat swasta berhubungkait teknologi maklumat telekomunikasi, pernah berkhimat di syarikat yang mengendalikan eUMNOSMS kepada UMNO di PWTC dan Pengarah Syarikat Grand Gravity Sdn Bhd serta Strand Resources Sdn Bhd.


HUBUNGI SYARIKAT


HYPERNET RESOURCES (001773825-M)
No. 9-2, Jalan PJU 8/5A,
Bandar Damansara Perdana,
47820 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan

Telefon : 03-77101330
Fax : 03-77102330

HP : 010-3067176

eMail01 : hyprobulksms@gmail.com

eMail02 : dreamshowgeh_club@yahoo.com


No comments: